Διαμερίσματα Orkos View στη Νάξο, Όρκος

Καλώς ήρθατε

Το Orkos View είναι ένα νεόχτιστο συγκρότημα διαμερισμάτων και βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Νάξου. Το συγκρότημα αυτό απέχει μόλις 50 μέτρα από την παραλία και από τα μπαλκόνια του μπορείτε να δείτε τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, το ξημέρωμα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες φροντίζουν να έχετε όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε στις διακοπές σας. 10 λεπτά με τα πόδια από το Okros View, θα βρείτε μια οικογενειακή ταβέρνα για να απολαύσετε παραδοσιακές νοστιμιές.

Διαμονή

(English) Orkos View has two apartments and four studios, so it is a small family hotel where you can have peace and relaxation in your holidays. All rooms are air conditioned and have shower or bathroom, a fully equipped kitchen, fridge, television and a private balcony with view to the sea.

Τοποθεσία

Το Orkos View διαθέτει δυο διαμερίσματα και τέσσερα στούντιο, επομένως είναι μια μικρή οικογενειακή μονάδα όπου μπορείτε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και έχουν ντουζιέρα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.